Unique You

Op deze pagina willen wij u een idee geven van de mogelijkheden die wij bieden om geheel naar uw eigen wens een ‘custom made’ sieraad voor u te creëren. Veelal gebruikmakend van uw eigen sieraden waaraan voor u een emotionele herinnering verbonden is. Bijvoorbeeld trouwringen, hierbij komen onze goudsmeden in samenspraak met u tot een sieraad waar asresten, vingerafdrukken, haar EN herinnering samen smelten. Soms simpel, soms zeer doordacht hebben alle sieraden op deze pagina een overeenkomst:

“Een uniek sieraad met een uniek verhaal”

 

(Voor prijsindicatie hebben wij zoveel mogelijk informatie van u nodig. Een aanvraag hiervoor bij voorkeur per email of bezoek aan onze showroom)

BG 008 zilveren armband met lederen gevlochten band. De trouwring van vader hebben we plat gewalst en verwerkt in de ruimte waar normaal gesproken het as verwerkt zit. Daarnaast hebben we de handtekening van vader in precies zijn handschrift er in gelaserd.
.
Zilveren ringen in heren en dames variant waarbij het voetje van hun te vroeg geboren kindje in gelaserd zit.
Bij ieder sieraad die we mogen maken hoort een verhaal. Zo ook bij deze locomotief. Vader/opa was gek op treinen en miniatuur treintjes en is daarom in een van zijn treintjes verwerkt. Vermengd en afgedicht met een transparante hars.
Een zeer speciale opdracht; Er zit hout verwerkt in de ring met 3 gelijke stukken. Het hout in deze ring is van één van de oudste schepen uit Canada waar meneer zijn vader aan gewerkt heeft als restaurateur. Op de trouwdag van meneer kreeg hij deze ring van zijn zus cadeau. Dan is vader er toch bij. Ontzettend bijzonder dat we het hout van een paar honderd jaar oude schip in een ring hebben mogen verwerken.
De kroon van het horloge open geboord en deze gevuld met as. Afgewerkt met een transparante hars.
3 Aanschuifringen waarvan 1 gevuld met as. Afgewerkt met een transparante hars.
As verwerkt in de wielen van de motor. Afgewerkt met een transparante hars.
As verwerkt in motor bedel.
2 Aanschuifringen van diamant tegen de trouwring geplaatst. De as is verwerkt aan de binnenzijde van de ring in de holle ruimte en is afgedicht met een transparante harslaag.
Gouden ring met gelaserde vingerafdruk. Aan beide zijden gezet met 4 diamanten. In plaats van diamanten kan ook gekozen worden voor zirkonia.
Van 2 trouwringen, 1 gemaakt. De tussenring is altijd naar keuze. Hier is gekozen voor een zilveren dubbele bolletjes ring.
Gouden ring die geheel zelf samengesteld kan worden door verschillende ringen bij elkaar te dragen. De as kan verwerkt worden op een plaats naar wens. Het moet uiteraard ook mogelijk zijn. Dit gebeurd allemaal in overleg met u en de goudsmid.
Zilveren mini urn. In het midden een cirkel met een haarlok. Daar omheen de asresten. Beide vermengd en afgedicht met een transparante hars.
Gegoten handafdrukje in wit-goud.
Gegoten vingerafdruk. In het midden gezet met diamant.
Zilveren hanger met aan beide zijden een glasplaat. In het midden gevuld met as. Daar omheen de haarlok. De clip en het collier hebben we in verschillende uitvoeringen.
Zilveren roosvormige ring verwerkt met as.
De houder is gemaakt van staal. De as is in het maanvormige gedeelte zichtbaar en zit achter glas. Rechts onder zitten 2 kleine hartjes die dansen als u de kaarshouder beweegt. Waxine lichtjes zijn hiervoor het meest geschikt.
Hondenpootafdrukje in sleutelhanger.
.
Geelgouden hanger met initaal.
Twee trouwringen aan elkaar vermaakt met klein askastje met parelrandje bovenop. De hars is vermengd met as en een licht oranje kleurstof.
Handtekening in zilver hanger gelaserd. In het balletje zit een kleine hoeveelheid as verwerkt.
Hondenpootje in zilveren hangertje
.
Opengewerkte vlinder met as.
Bar necklace met handgeschreven tekst en vingerafdruk. Door een handgeschreven tekst wordt het sieraad nog persoonlijker. Denk bijvoorbeeld aan Oma die in een poezie-album of vriendenboekje heeft geschreven. We kunnen precies het handgeschrift van uw dierbare in een sieraad laseren.
Zilveren locket hanger met gevlochten haar. In het hartje zit een kleine hoeveelheid as verwerkt.
Moedermelk verwerkt in een zilveren armband met zirkonia's. Ook moedermelk kan op een hele mooie manier verwerkt worden in een sieraad. We hebben maar een kleine hoeveelheid hier voor nodig. Dat wordt vermengd met transparante hars en uitgehard met de UV lamp. De kleur van de melk blijft mooi en verkleurd na verloop van tijd niet.
Zilveren ring met as met bolletjes aanschuifringen. In het midden zit as verwerkt wat vermengd is met een witte kleurstof.
Horloge deksel van zakhorloge waar een kleine hoeveelheid as in verwerkt zit.
2 Gouden trouwringen in één met vingerafdruk en klein askastje.
2 Gouden trouwringen in één met vingerafdruk en klein askastje.

U bent afkomstig van: