Unique You

Op deze pagina willen wij u een idee geven van de mogelijkheden die wij bieden om geheel naar uw eigen wens een ‘custom made’ sieraad voor u te creëren. Veelal gebruikmakend van uw eigen sieraden waaraan voor u een emotionele herinnering verbonden is. Bijvoorbeeld trouwringen, hierbij komen onze goudsmeden in samenspraak met u tot een sieraad waar asresten, vingerafdrukken, haar EN herinnering samen smelten. Soms simpel, soms zeer doordacht hebben alle sieraden op deze pagina een overeenkomst:

“Een uniek sieraad met een uniek verhaal”

 

(Voor prijsindicatie hebben wij zoveel mogelijk informatie van u nodig. Een aanvraag hiervoor bij voorkeur per email of bezoek aan onze showroom)

Bij ieder sieraad die we mogen maken hoort een verhaal. Zo ook bij deze locomotief. Vader/opa was gek op treinen en miniatuur treintjes en is daarom in een van zijn treintjes verwerkt. Vermengd en afgedicht met een transparante hars.
De kroon van het horloge open geboord en deze gevuld met as. Afgewerkt met een transparante hars.
Zilveren ring. Aan beide zijden gezet met 4 diamanten. De as is zichtbaar in het midden. Afgewerkt met een transparante hars.
3 Aanschuifringen waarvan 1 gevuld met as. Afgewerkt met een transparante hars.
Gouden hanger met zirkonia rand. De as is zichtbaar in het midden rondom de gouden bol. Afgewerkt met een transparante hars.
As verwerkt in de wielen van de motor. Afgewerkt met een transparante hars.
As verwerkt in een bedel. Afgewerkt met een transparante harslaag.
As verwerkt in motor bedel.
2 Aanschuifringen van diamant tegen de trouwring geplaatst. De as is verwerkt aan de binnenzijde van de ring in de holle ruimte en is afgedicht met een transparante harslaag.
Gouden ring met gelaserde vingerafdruk. Aan beide zijden gezet met 4 diamanten. In plaats van diamanten kan ook gekozen worden voor zirkonia.
Van 2 trouwringen, 1 gemaakt. De tussenring is altijd naar keuze. Hier is gekozen voor een zilveren dubbele bolletjes ring.
Gouden ring die geheel zelf samengesteld kan worden door verschillende ringen bij elkaar te dragen. De as kan verwerkt worden op een plaats naar wens. Het moet uiteraard ook mogelijk zijn. Dit gebeurd allemaal in overleg met u en de goudsmid.
Zilveren mini urn. In het midden een cirkel met een haarlok. Daar omheen de asresten. Beide vermengd en afgedicht met een transparante hars.
Gegoten vingerafdruk in het goud.
Gematteerde rechthoekig plaatje waar we een gleuf in hebben gemaakt en daar de as zichtbaar in verwerkt hebben. Afgedicht met een transparante harslaag.
Kruis gezet met zirkonia. Het hart is gevuld met as. Afgewerkt met een transparante hars.
Gelaserde vingerafdruk. De band die gedeeltelijk over de vingerafdruk ligt is gezet met diamant. Hier kan ook gekozen worden voor Zirkonia.
Gegoten voetafdrukje in wit-goud.
Gegoten vingerafdruk. In het midden gezet met diamant.
Een gegoten witgouden vingerafdruk met Zirkonia rand. In plaats van Zirkonia kan hier ook gekozen worden voor diamant.
Zilveren hanger met aan beide zijden een glasplaat. In het midden gevuld met as. Daar omheen de haarlok. De clip en het collier hebben we in verschillende uitvoeringen.
Slakkenhuisvormige ring waar de vingerafdruk in gelaserd is. In het midden een ‘kuipje’ waar de as in verwerkt is. Afgewerkt met een transparante harslaag.
Zilveren roosvormige ring verwerkt met as.
De houder is gemaakt van staal. De as is in het maanvormige gedeelte zichtbaar en zit achter glas. Rechts onder zitten 2 kleine hartjes die dansen als u de kaarshouder beweegt. Waxine lichtjes zijn hiervoor het meest geschikt.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.