De geschiedenis van See You Gedenksieraden

See You Gedenksieraden vindt zijn oorsprong in 1946 in het Limburgse Helden. De heer Leurs senior opent zijn eigen zaak die gestoeld is op zijn vakmanschap als horloge en klokkenmaker en zijn liefde voor het juweliersvak. Zijn dochter Marlies en tweelingzonen Loek en Rob treden aanvankelijk in vaders voetsporen. Alleen Rob blijft actief in het juweliersvak. Na een gedegen opleiding in binnen en buitenland opent Rob samen met zijn vrouw Marion in 1983 een eigen juwelierszaak in Someren.

In 2006 wordt door Rob het eerste See You gedenksieraad ontworpen, dat als zeer vooruitstrevend en spraakmakend wordt ontvangen. Er volgt dan ook een nominatie voor de International Funeral Award. Sinds 2014 is ook Claire, dochter van Rob en Marion, in de zaak actief. Zij onderhoudt de contacten met de inmiddels meer dan 600 verkooppunten. Anno 2019 zijn See You Gedenksieraden verkrijgbaar in Nederland, België, Duitsland, Engeland, Schotland, Wales, Ierland, Tsjechië, Polen, en USA.

Het See You team:

Sinds 1979 actief in het juweliersvak. Zoon van juwelier/horloge-klokkenmaker. In 1983 eigen zaak gestart samen met zijn vrouw Marion. Sinds 2008 gespecialiseerd als ontwerper en fabrikant van See You Gedenksieraden.

Rob Leurs

Oprichter, ontwerper

In 1983 op 23 jarige leeftijd juwelierszaak gestart met Rob. Met veel gevoel voor mode en een vooruitziende blik op komende trends heeft zij met veel passie een grote bijdrage geleverd aan onze zaak.

Marion Leurs

Oprichter, verkoopadviseur

Dochter van Rob en Marion. Sinds 2014 toegetreden als 3e generatie in het bedrijf. Deze vriendelijke charmante dame onderhoudt de contacten met alle verkoopadressen in Nederland. Verder bepaalt zij samen met Rob het toekomstige beleid en zal zij de internationale groei verder gestalte geven.

Claire Leurs

Sales & Export Manager

Deze jonge frisse goudsmid, die borg staat voor creatieve ideeën, werkt de ontwerpen uit voor deze in productie gaan. Met haar vakmanschap is zij de aangewezen persoon om uw persoonlijke wensen op sieradengebied te verwezenlijken.

Rianne Theeuwen

Goudsmid, verkoopadviseur

Deze duizendpoot is uw aanspreekpunt voor alle vragen die betrekking hebben op uw orders, uw naleveringen, levertijden, facturering enz. Met haar niet aflatende energie is zij verantwoordelijk voor alles wat te maken heeft met: Sales binnendienst.

Heidi Smit

Sales binnendienst, verkoopadviseur

Deze charmante dame is met haar ervaring als verkoopster in onze juwelierszaak EN van Duitse afkomst de aangewezen persoon om ons in Duitsland te vertegenwoordigen.

Ulrike Hirsch

Sales Duitsland