Welkom op de officiële website van
See You Memorial Jewelry – Memories deserve nothing less

Interesse in onze gedenksieraden betekent een aangrijpende tijd in uw leven. Onze sieraden kenmerken zich door het zichtbaar houden van as- of haarresten van uw dierbaren. Wij streven ernaar gedenksieraden te ontwerpen waarbij u, als drager, centraal staat en waarbij het gedenksieraad met recht een SIERAAD genoemd kan worden.

Herinneringssieraad in de breedste zin van het woord

Een herinneringssieraad heeft niet alleen te maken met het overlijden van een dierbare, maar gaat ook zeker over het vieren van nieuw leven of het koesteren van bijzondere vriendschappen en relaties. Denk bijvoorbeeld aan geboorte, vereeuwiging van vriendschap, verwerking van handgeschreven tekst, melktandjes, voetafdrukjes, moedermelk, haarlokjes van zowel mens als dier, pootafdrukjes, vingerafdrukken of het verwerken van zand van het strand waar u op huwelijksreis bent geweest. Alles wat met herinnering te maken heeft wat samen met de hars kan uitharden kan in de sieraden verwerkt worden.

See You Bestelproces

Als u uw keuze bepaald heeft mag u aangeven bij welke See You dealer u het sieraad graag wil ophalen en laten vullen. De asresten worden met een speciale hars gemengd waardoor een glanzende doorzichtige afwerking ontstaat. Dit kan door een van de See You dealers voor u verzorgd worden. Veelal in uw bijzijn. We raden aan dit van te voren met de desbetreffende dealer te overleggen wat hier in de mogelijkheden zijn. Het verleden heeft aangetoond dat deze hars-afwerking uitermate geschikt is om dagelijks gedragen te worden.

Stap 1 Selecteer sieraad
Stap 2 Kies gewenste See You dealer
Stap 3 Wij verzenden bestelling naar dealer
Stap 4 Sieraad kan gevuld en opgehaald worden

Wat gebeurt er met mijn bestelling?

Wij sturen uw bestelling door naar de dealer van uw keuze en zij nemen contact met u op om een afspraak in te plannen. Dan kunt u een kleine hoeveelheid as meenemen.

Contact

Naast een steeds groeiend aantal verkooppunten in binnen en buitenland kunt u, uitsluitend op afspraak, in onze showroom kennis maken met onze gehele collectie. Afspraken kunnen gemaakt worden van maandag t/m vrijdag tussen 8.30 en 17:00. Aldaar kunnen wij u ook adviseren indien u een ‘custom- made’ sieraad wil laten ontwerpen en realiseren. Het vullen van as of haarresten in onze See You Gedenksieraden doen wij bij voorkeur in uw bijzijn. Laat u meevoeren met/ in onze interpretatie van…

See You Memorial Jewelry – Memories deserve nothing less

Contactpagina

U bent afkomstig van: